Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΓΙΑΣΜΟ!!!

 

Αγιασμός για τη σχολική χρονιά 2021-22

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι ο Αγιασμός των νηπίων για το σχολικό έτος 2021-22 θα γίνει την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις  9:00΄   στον αύλειο χώρο του Νηπιαγωγείου. Δεδομένων των ιδιαίτερων συνθηκών η είσοδος στο χώρο όπου θα τελεσθεί ο Αγιασμός θα επιτρέπεται μόνο  σε έναν συνοδό γονέα, το παιδί και μόνο με τη χρήση μάσκας από όλους και τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Οι μαθητές θα προσέρχονται στο Νηπιαγωγείο ως εξής:

Ή με βεβαίωση παρελθούσας νόσησης (τελευταίου εξαμήνου) ή επιδεικνύοντας τη δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού τεστ (self test), το οποίο θα πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα προ Τρίτης και Παρασκευής, έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο(δηλαδή κάθε Δευτέρα & Πέμπτη), και θα καταχωρείται στo παρακάτω link:

https://www.gov.gr/ipiresies/ugeia-kai-pronoia/koronoios-covid-19/delose-autodiagnostikon-test-covid-19

Ειδικότερα, την πρώτη εβδομάδα του διδακτικού έτους, το τεστ πρέπει να πραγματοποιηθεί έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο τη Δευτέρα 13/9 (Κυριακή 12/9 ή Δευτέρα πρωί πριν τον Αγιασμό).

Μετά το πέρας του Αγιασμού και αφού δοθούν οδηγίες σχετικά με τη λειτουργία του νηπιαγωγείου, γονείς και μαθητές θα αποχωρήσουν.

Ευχόμαστε σε όλους μια ευχάριστη, ασφαλή και δημιουργική χρονιά.

 

Η Προϊσταμένη 9ου Νηπιαγωγείου

Μπαϊλού Τασία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου